Magunkról

HOGYAN SEGÍTHETJÜK AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁT?

Ön gondolt már arra, hogyan növelhetné bevételeit azonnal és hatékonyan? LED-falunk egyedülálló hirdetési lehetőséget kínál partnereinknek: az épület falán elhelyezett, közel 20 négyzetméteres színes kijelző alkalmas szöveges hirdetések, reklámfilmek, klipek és egyéb videók vetítésére.

Székesfehérvár egyik legforgalmasabb pontján elhelyezett LED-fal alkalmas bármilyen videó vetítésére, a kültéri kijelzőknél sokkal jobb képminőségben és nagyobb színhűséggel. Köszönhetően a panelek nagy fényerejének és a magas felbontásnak a kijelző képe akár több száz méterre is ellátszik, és a legkülönbözőbb időjárási és fényviszonyok mellett is jól látható marad.

Hatásvizsgálat: Kutatási célunk a Piac tér forgalmának feltérképezése és a felület forgalomra gyakorolt hatása volt. Vizsgálatunk eredményei alapján napi 100.000 fős gyalogos- és gépkocsifogalmat számláltunk. A vizsgálat alapján a megkérdezettek háromnegyedének nyerte el tetszését a LED-fal. A válaszadók 66 % észleli a felületet, 40 % vissza tudja idézni a látottakat, sőt 22% már vásárolt a LED-falon látottak hatására.

Magas nézettség: Napi 100.000 fős forgalom jellemző a Székesfehérvári Piac tér környékén, melyből a kutatásaink alapján napi 70.000 fő is figyeli a felületet. Az észlelés és a figyelem mellett a többségük vissza is tudja idézni a felületen látottakat.

Figyelemfelkeltő megjelenés: A mozgóképes grafikai megoldások közterületen való megjelenése valamint a gyakran változó tartalom kiemeli az Ön hírdetését a plakátok, molinók unalmas és statikus világából, így az Ön hírdetései szinte megelevenednek és fokozottan felhívják az arra járó emberek figyelmét! A Reklámok dinamikájának köszönhetően, még figyelemfelkeltőbbek a hírdetések, mint valaha!

MUNKATÁRSAINK

Simkó Zoltán

Tulajdonos

Ügyvezető igazgató

  Szüts László

  Értékesítés

  Termék menedzser, értékesítési vezető

  Kőszegi Anna

  Kreatív fotós

  Helyszíni fotózás, képi effektek elkészítése.

  Fazekas János

  Vizuális fejlesztő és filmkészítő

  Mozgófilm készítés, reklámfilm tervezés.